Friday

PRIMARY 4

La nostra primera classe d'avui ha estat matemàtiques. A mesura que els alumnes anaven arribant els companys que ja es troben a l'aula han estat practicant les taules de multiplicar mitjançant els jocs de sumdog, una aplicació de pagament que fan servir a tota l'escola.

Una vegada tots els alumnes han arribat el mestre ha donat 10 minuts per completar una de les graelles de càlcul mental, en les que es podien trobar exercicis de dividir, multiplicar i fraccions. Han continuat amb 10 preguntes relacionades amb les multiplicacions que els han servit per a recordar conceptes.

VID_20200228_094954.mp4

Per acabar el mestre ha fet dos jocs de multiplicar. El primer, per equips, consistia a passar-se una pilota ràpidament dient una de les taules que ell proposava. Guanyava l'equip que més ràpid ho deia. Al segon joc ha dividit la classe en dos equips, els quals havien de posar-se en dues files, als caps de fila els proposava una multiplicació, el que l'encertes dels dos tornava a la fila i l'altra havia de tornar a la seua taula on havia de fer alguns una pàgina de multiplicacions del llibre de matemàtiques.

PRIMARY 6

La nostra última classe ha estat a l'aula "Nessie’s corner" un espai ampli destinat a fer activitats que a l'aula, degut al mobiliari, no podrien fer. Abans d'anar-hi la professora ha explicar a l'aula cadascuna de les estacions que anaven a trobar-se.

En acabar les activitats han tornat a l'aula, on mitjançant la web menti els alumnes han valorant de manera anònima cadascuna de les activitats, donant-los una puntuació entre l'u i el cinc.